Žadoním
Žadoním o rána s tebou
a slzy dřív, než vzejdou polykám.
Žadoním, když mé dny zebou,
však prosby vedou do nikam...
Z koše tužeb tahám "Petra",
teď volba pro nás jediná.
Lkát na ruku, že zas se spletla,
když zvítězila rodina ...?
(...po právu.)