Jako...
Anotace: chci tě mít u sebe
Jako básník,který ztratil své nadání,
Jako slovo které nemá písmena,
Jako nevěsta co netouží po provdání,
Jako ruce co postrádají ramena.
Cítím se já bez svého zlatíčka,
Chtěl bych u sebe mít,
Mého milovaného mazlíčka.
Komentáře (0)