Kdybych

Kdybych

Anotace: kdyby to tak šlo

Kdybych viděl tvé oči,
byl bych asi v ráji.
To svet se se mnou točí
a děti si rády hrají.

Kdybych slyšel tvé slovo,
jako když slavík zpívá.
Jsi jak moudrá sova,
ktera se krásně odivá.

Kdybych viděl tvou spanilou tvář,
tak slunce by nebylo nic.
Už bych nikdy nespatřil zář,
chtěl přítel i trochu víc.

Kdybych nebyl tak daleko,
ale docela blízko.
podal bych ti překrásné jablko
a do ucha šeptal: ,,LÁSKO"
Autor Boendelin, 12.02.2007
Přečteno 594x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí