Rozhoření
pomalým a nazakrytým plamenem
tráví počátek
uchovaný chvostem vlasatice
kreolem zrcadlící jasnost prozření tvaře
a pohled
a hlas
předurčený sudbou k zamilování
Zklamání
rozdrtí rozestavěný chrám odhodlání
soucit neopomene
na troskách poznání
spásá lež z níž vyvěrá