Naivní
Anotace: naivita a strach sou svině
Sbírka:
Petra
Spíš?
Já se ptám,
ale ty neodpovíš.
Nevnímáš mě ani jedním smyslem
Já se nevzdávám.
Určitě jednou po mě hodíš pohledem.
A tak čas plyne,
kolem sebe chodíme,
ale tvůj pohled mě
pokaždé mine
Není dne,
kdy bych nedoufal,
zda si mě všimneš.
To bych veškerou naději nedával
do společných chvil,
v kterých sme spolu,
ovšem ne tak jak bych si přál.
Rád bych tě svými řečmi bavil,
rád bych se o tebe pral.
Komentáře (2)
Komentujících (2)