Anotace: Po delší době jsem se opět odhodlala něco napsat..
Se zapadajícím nebem v zádech
jsme se pomalu pokoušeli,
lehce dotýkali pohledem
a s vůní čerstvých lilií
spolu bloudili do míst,
kde chybělo místo pro
něžnost a vášeň
slunko padající za horizont
nám červenalo tváře a my
byli spolu brzy opilí
z noční přítomnosti
Nebe tmavlo a
jen náš slabý dech rušil
okolní tichý hluk
Pestrobarevné:-) Obrazotvorné:-) Nádherné..
03.10.2016 11:25:37 | Tvořilka Lenka