Pohlaď mé rty
konturou malířů
zanech stopy
z čokoládových lanýžů
na kůži v kapce
s monogramem
jsi ráno
kdy vstávám
kdy voníš mi kafem
u Tebe Ketty je pohoda...a kafe... dobrý a silný, to bodne vždycky ;-)
02.10.2016 01:21:14 | Malá mořská víla