Pokušení
Anotace: Nepovedená, klišé... Nechápu, že jsem něco takového vytvořila, hrozný!
Přichází pokušení, které by chtělo,
Cítit opět tvoje nahé tělo,
Odpusť, zda připadám ti nestoudná,
Touha, co chvíli víc prohloubená,
Až z kůže bych tě svlékla,
Horkost přes tebe si klekla,
Dvě srdce a obě planoucí,
Pronásledují vášeň za nocí.
Komentáře (0)