Anotace: ...
*
osude prozraď mi
kdo je ten v pozadí
kdo si mě prohlíží
když noc se přiblíží
do rána daleko
v tmě hříšných tajností
slza vše umyje
v letních dnech horoucích
slíbne mi ze spánků
pot perlí nešťastných
tep zklidní v poměnku
na mojem polštáři
když se pak probudím
ve tmě i při pláči
mění sen v světlušky
co mi tmu prozáří
*
pěkné to máš!
28.10.2016 10:36:49 | J.F.Julián
světlušky...tušení...rozjasní...rozední...nikdo z nás...bez viny...možná...snad...jediný...miluje...nikomu nestranní...nikoho nehaní...neviní...z.úsměv.
16.10.2016 10:18:14 | zdenka
náádhernýýý:-))
Dušičko ty čistá a vzácná:-)
05.10.2016 14:42:03 | Tvořilka Lenka
la la la láskyplná moc povedená . Bravo
04.10.2016 22:50:04 | klaun