první
Zateměná okna
Dřevo v krbu praskajíce
Rozechvělá slečna
Všude zapálené svíce
Načervenalé tváře
Nervózita první noci
Jen mesíce záře
Postavy houpajíce v bocích
Dlouho už se znají
Tma se čím dál více sklání
Právě zažívají
První milovaní
Přečteno 458x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, Jeněcovevzduchukrásného, VEDz RVAHEs, jitka.svobodova
Komentáře (4)
Komentujících (4)