Stál pod lampou
byl zmoklý jako pes
měl v očích jistotu
smutek z hvězd
znáš Večernici?
jeho hlas se klel
ale
já jsem ta první
co rozzáří se na sever
vždyť
na řasách mám zrcadlení
touhu schovanou
v nadechnutí
a
sněhobílý ret
Jéééžiš... to je krásný. Smutek z hvězd, zrcadlení, sněhobílý ret... :-)
07.10.2016 03:43:04 | Iva Husárková
Poslední dobou nechci vůbec nic
jenom se (ti) zachumlat do náruče
a přečkat
přežít tam
padání listí do vlasů
a místo toho se zrcadlím
brzo se stmívá
a v tom šeru mám delší řasy
delší
jako ty noci
kdy lampy nesvítí
noci
kdy
tu nejsi.
...asociace :))
06.10.2016 19:19:40 | Elisa K.
no já se jen usmívám nad tvými obraty,ale tak hezky,to vypadá jak kdyby u vás už nasnežilo,teda usuzuji podle závěru:-))
06.10.2016 14:27:34 | střelkyně1
Markét, naštěstí ještě né,ale už je to na hraně :-))
06.10.2016 14:43:07 | Kett