Víla z jeřabin
zas budeš poutník sám
však navždy milován
bez rtů
co ještě před chvílí
s tebou se škádlily
šeptáme
má milá můj milý
jsem víla podzimu
jsem přelud tvého snu
tak netrap se
tím
a polib mé rty teď
kdy máš naposled
na srdci svém
větvičku
jeřabin
a něžné vzpomínky
na mne zůstanou ti
na rty
co ještě před chvílí
s tebou se škádlily
šeptáme
má milá můj milý
jsem víla podzimu
jsem přelud tvého snu
tak netrap se
tím
mým rtům přece teď
i když naposled
od tebe zůstane
barva
čerstvých
jeřabin
. . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Šeptám: něžná... a jeřabiny v celé své nahotě. Barva jeřabin je na podzim in. Pohladila, děkuji. :-)
07.10.2016 11:39:42 | Iva Husárková