letošní léto
ustlalo všem milencům
a schovalo étos
do starých kredenců
opilí z mokrých vlasů
a prolíbaných nocí
moll hraný bez souhlasů
má závrať ve tvých bocích
to léto už odešlo spát
je nevyspale unaveně šťastný
snad zase za rok bude se smát
a přijme láhve vratný