Nelži mi
Anotace: Já Lžu Lžu svému srdci Srdci Srdci co je uzavřeno v kleci Mozek Mozek ten tu velí Srdci Srdc...
Já
Lžu
Lžu svému srdci
Srdci
Srdci co je uzavřeno v kleci
Mozek
Mozek ten tu velí
Srdci
Srdci co je uzavřeno v kleci
Ty
Lži
Lži svému srdci
Srdci
Srdci co není uzavřeno v kleci
Mozek
Mozek ten nech velet
Srdci
Srdci co není uzavřeno v kleci
Já
Lžu
Lžu i tvému srdci
Srdci
Srdci co není uzavřeno v kleci
Mozek
Mozek ten nám velí
Srdcím
Srdcím co jsem uzavřela do klecí
Ty
Nelži
Nelži prosím svému srdci
Srdci
Srdci co není uzavřeno v kleci
Mozek
Mozek odstřihni mi
Poruč
Poruč mému srdci
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)