Anotace: i bez pout mě snadno spoutáš, je to přesně tak, jak doufáš, i když s mými city bývá někdy kříž
Tisíc párů očí
Jako dýně Halloweenu hoří
jsi vzdušný vír a na stole tančíš
jako ta šelma z džunglí, tak krásně divoká
Tvý boky rytmy a energií hrajou
Tvý vlasy jak klasy bouří vlajou
Vím, že jedno přáni se mi splní
v týhle jinak nudný neonový síni
je to celý přede mnou
Jsi ta vzácná čára z petroleje
Do které se plamen vleje
A vzduch se kolem chvěje
Už letím za tebou
Dobře vím, co tvý tělo říká
když tvá pleť jako kůň v trysku se vzpíná
a prstem klesám níž
Nelžu, když říkám, že se mi stýská
Jako má vlastní kůže jsi mi blízká
Tak snad to dobře víš
Tvá láska je tak horká
Ty nejsi chladná Norka
Když prstem klesám níž
I bez pout, mě snadno spoutáš
Je to přesně tak, jak doufáš
I když s mými city bývá někdy kříž
Na všechny struny ve mně hraješ
V mých písních nikdy nezklameš
Tak snadno to dobře víš
Teď prstem klesám níž
(Hanuš Šparlinek, 8.10.2016)