Pro jeho výjimečnost,
zahodila skutečnost.
Pro ta krásná slova,
ho chtěla vidět znova.
Tak po večerech v tajnosti,
prý ve vší počestnosti,
se opilí a nazí schází znovu,
když odjela k němu domu.
Prý to bude tajemství,
ty noci plné neřestí.
Tajemství, které každý zná.
Tajemství, které měla pohltit tma.