ZAHRADNICE
Anotace: kdo by to neznal
Se zalíbením jsem sledovala
tu pnoucí rostlinu čarokrásnou
den co den, sedm a půl hodin.
Vábivá poupata otvírala,
já čekala, až hvězdy zhasnou,
pak tajně snila jsem o ní.
Schovávala své ostré trní,
jenom jí jsem se věnovala,
zbytek zahrady zemřel mi žalem.
Jediný polibek k probuzení,
chtěla jsem, aby mi za to dala,
ona však dala mi vale.
Za trest ji nebudu zalévat,
nechám ji uschnout a umdlévat.
Když nechtěla jsi se přivinout,
shnij v kompostu! - Zasadím si jinou.
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)