Anotace: *
Nestrhám
Ze svých
Poranění
Tvé
Léčivé
Náplasti
Připoutals
Mě
K sobě
Jsi
Mojí
Součástí
Rozsviť
Ve mně
Světlo
A udržuj ho
Při životě
Neodcházej
Ranhojičům duší tahle báseň jistě sluší. Bravooo
15.10.2016 16:20:39 | klaun