Rok zmizel v mlze
a my moudrejsi zdaleka
jsme
i nejsme..
Prselo i
slunce se smalo
smutno i veselo
nam tam spolu bylo..
u more
v zime i v lete
bylo i nebylo
stale jen dobre..
Ted jsme tu
a
chladno je
jen ruku v ruce
neumrzneme
at kdekoliv na svete
spolu jsme a
budeme..