Anotace: Pro hezké sny
Až mi bude smutno,
pošleš mi úsměv
na křídlech noci.
svěřím své sny
do tvé moci.
A zatímco budu spát a snít,
se světem budou se
kouzelné věci dít.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?