A teď je to ono
už jenom pár hodin a jsme zachráněni
říkají
už jenom jeden den a odpočneme si
radují se
už jen týden a bude volno
plánují si
málokdy potkám člověka
co si řekne:
,,tak a teď je to ono"
většina žije budoucností
a ještě jsou na to pyšní
jednou jsem takového poznala
sice se neusmíval
ale kdo potřebuje úsměv, když ví, co říct?
a tak jsem ho poslouchala
a pak on poslouchal mě
protože ta vlna dobré nálady ve mně vyvolala obavy
obavy o mně, o životě
když to vezmu kolem a kolem
musel si myslet, že jsem zoufalá
ale koho by zajímala zoufalost, když potká člověka, jako je on?
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (4)