Anotace: ...
časně k ránu
si jiným lížu ránu
a téměř popadám dech
je snažší dotknout se rozpálené plotýnky
než najít konec zamotané pavučiny
rozprostřít deku na mlživé vzpomínky
než vyhladit vrásky stařenčiny
časně k ránu
cítím jak stárnu
a absolutně nic s tebou
nemám v plánu
časně k ránu nechť člověk otevřeným oknem vítá čerstvou pránu a v zimě i zvědavou vránu...:-D* ST
26.10.2019 16:19:43 | Frr