Odrazy ve střípcích mysli
Někde teď vychází slunce
Jsem si tím jistá a zároveň tomu nemůžu uvěřit
Té kráse, co jiní zrovna prožívají
A někde zase prší
Lidé se mračí a choulí uvnitř domovů
A ani to mi nepřipadá skutečné
Tady je noc a zima
Chlad mi prostupuje žilami
A pořád to není k pochopení
Skutečnost se prolíná se sny
A sny se vpíjí do skutečnosti
A mlha ti zahaluje obličej
To jediné je teď opravdové
Mlha ve mně a slabé ranní slunce
A všechny pocity, co mám a dokážu vyjmenovat
To jediné teď dokážu vnímat
Jestli to není dost, tak budiž
Z odrazů se stal svět a z mého okolí pára
Přečteno 571x
Tipy 17
Poslední tipující: Malá mořská víla, piťura, Jin&Jang, kamínek, CoT, jitoush, Nikita44, Kapka, enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)