Proč?
A jak?
A kdy?
A zda?
… se neptají
Jsou si vším
Bez otázek
na obrázek
z jejich něhy
padá stín
dvou srdcí
srostlých v jedno
Na dno
duše
zaseli setkání
… osudový příběh
skutečný
Nic jim nebrání
ve věčný
ho proměnit.
Odměnit
tak svoje „kdyby“
za „spolu“
bez pochyby