Burácivý zpěv neutichal
Bělostné pírko se snášelo na trávu posetou kapkami krve
Hrom bil tóny zvonkohry
Bál se, aby z jeho úst nevyšel dávivý šepot
Pero tančilo skřípavý slowfox
Roztříštěná váza hladila na duši
Její střepy byly použity k masáži ztuhlého krku
Milenci se s ohlušujícím jekotem objali
A poslední slza spustila vydatnou povodeň