Ten správný čas
Šla bych
raněná láskou
s rukou na tlukoucím srdci
ještě naposledy tě hledající
tápající
a vlastnící méně než nic
s nohama pořezanýma
žiletkami tvých slov
platící vším
co nemám
Charonovi přes řeku
vlastní krve
najít strážce orloje
a vrátit hodinám
ten správný čas...
Komentáře (2)
Komentujících (2)