Já myslím, že z blbostí občas vyjdou i krásné věci. Svět je totiž strašně zvláštní. :O)
30.10.2016 20:04:57 | Tichá meluzína
Tak ten obrázek od Lady jí upřímně závidím, až zas budeš v záhrobí, tak ať něco namaluje i mi, mám ho moc ráda, třeba si to tu i přečte... :)
30.10.2016 14:53:40 | Philogyny1