Anotace: Kdysi jsem Waywarda nenáviděl, když mi s cigaretou v koutku úst řekl, že si má první láska vezme někoho ještě staršího. Ale stalo se a čas jizvy nezahojil. Někdy je láska vězením. (03/03/2014)
Světlo slábne a stíny ztrácí se mi,
zůstávám a hledám tvou siluetu,
s ohnutým hřbetem a hlavou k zemi,
nalomeným hlasem vyzývám tě k letu.
Ty chceš temnější cestou jít,
cestou víry a cestou nevyřknutých slov,
naoko otvíráš se Bohu,
však na svědomí narostl ti krov.
Prohlížím fotky z poslední dovolené,
hledím hluboko do tvých očí,
mě svět dočista zastavil se,
ale tobě stále se točí...
Kéž bych tě nikdy nepotkal,
kéž bys nikdy neodešla.
"hledím hluboko do tvých očí,
mě svět dočista zastavil se,
ale tobě stále se točí..."
Tohle je ono!
23.11.2017 22:47:27 | Lasska