Láska je život, jak tu už bylo řečeno...nebo přinejmenším kořením života. Bez ní je to hořký svět...znám to, žiju tak. N adruhou stranu, dost často bolí a ubližuje. Vše má své a proti. Básen hezká a asi si ji psala, dle svého prožitku.
03.11.2016 18:07:31 | Draconian
...zajímavé..asi jsem divný, ale pobavilo mě to...něco na styl "láska, láska, ta každýho spráská"...;-)
03.11.2016 16:28:21 | bogen
Létá nelétá, no, pštros má i peří, a i tak nelétá, tak nevím, nevím, jesli té lásce rozumíš správně :-)
03.11.2016 12:14:30 | Jeněcovevzduchukrásného
Ale je pravdivá..
03.11.2016 11:51:45 | Tvořilka Lenka
Zajímavý náhled na věc ...Jenže bez Lásky se nedá žít... :-)
03.11.2016 11:51:34 | Tvořilka Lenka