Procházím světlem do nicoty,
tisíce duší, už není cesty zpět.
Ne, nechci brát jejich životy,
tisíce duší, budu zachraňovat svět.
Tisíce duší kolem mne projde,
co myslel jsem, že z toho jen vzejde?
Samota mých dnů,
kdy čekal jsem na smíření.
Krvežíznivost v srdcích predátorů pramení,
když čeká na znamení.
Člověka, jenž holduje svým činům nehodným,
ocením svým vlastním odškodným.
Tisíce duší, budu zachraňovat svět.
Tisíce duší, z nesmrtelnosti už není cesty zpět.
Tisíce duší, které jsem poznal za staletí,
nevěděl jsem však, že jedna z nich bude ta,
co proletí, na chvíli se zastaví a šeptá,
že nejsem tím, za co se pokládám.
Zvíře, co žízní po krvi,
svou láskou k ní to teď dokládám,
a čekám, co bude dál,
až tisíce duší vezme čas,
a v jejich očích uvidím rudý krve jas.
Těším se na ni.
Na tišící duši, která promění můj život,
a bude mít láskyplný hlas.