Hvězdy
venku utišil se vítr
všechny hvězdy popadaly
včera
a psi zatoulaní
už chtějí jenom spát
jak divný je svět
jen tichomír
jemně
pokladl své drápky
na můj parapet
a noci jsou
mé
černé kamarádky
jak divný je svět
venku utišil se vítr
a naše hvězdy
popadaly
už včera
. . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Krásná básnička :)
15.11.2016 13:11:56 | Wenda Wolf
Když spadnou hvězdy a usne naděje, jen tiché drápky v černých nocích, pak ójéje... v tichém zamyšlení a v pokoře, skláním se divnému světu... hvězdy... jak jsme ztracení bez nich... ST. :))
07.11.2016 04:32:28 | Iva Husárková