Večernice
když nemůžu spát
a myšlenky zlý večernice
chtějí se prát
z bojiště stoupá dým
snad vzbudit tě smím
jsi věrný můj stín
a já tou kterou chráníš
teď ale spíš . . .
zas padám níž a níž
a kolem jen ty
neznámý vody
jsou a ty jsi mou solí
co v ráně občas bolí
s níž chci
život posolit si
a žít a milovat a snít . . .
snad smím tě vzbudit
než začnu bloudit
bez lásky tvý zmateně
ve tmě
světlo hledat
tak smím se ptát?
smím?
z bojiště mizí dým
a večernice přestává kroužit . . .
a než dveře otevře
mý nový ráno
chci doufat i věřit i toužit
že odpovíš
lásko ano . . .
smíš . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Teda, Fany, to je tak něžné a doufající, já být chlap, tak řvu na celý svět: ANÓÓÓ... líbí moc. ST. :-))
10.11.2016 08:25:44 | Iva Husárková