Poprvé...
Anotace: ...ten pocit nejde vyjádřit slovy...
Ve starém domě, kde oprýskané stěny stojí,
s věčnou touhou dva stíny se propletou.
Mlžný opar z hvězd jim čestvé rány nezacelí,
trámy zpívají si píseň staletou.
V umlčeném tichu jejich srdce pro sebe bijí,
nespoutaná těla vůně chladu s láskou objímá.
Pro zkrocené myšlenky teď právě žijí,
orosená kůže náhle rozkoš prožívá.
Čtyři rohy prázdné a pár výkřiku z extáze,
za matným oknem domu dvě růže v trní konců sní.
Poprvé nepatřili jen sobě, překonali nesnáze,
naplnili lásku - ona navždy v něm, on navždy v ní.
Přečteno 485x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, Kozoroh 1
Komentáře (4)
Komentujících (4)