Srdcové kurvičky
Anotace: lehká late night rýmovačka
můžem být nejlepší
archetyp oceli
chytří
a nezlomní
vše jsme si vydřeli
celý svět pod hlavou
a dekret na hvězdy
a kokot
v miss Česko
všechny jsme převezli
z rukávu taháme
pikové sedmičky
a pak nás porazí
podřadné kuchtičky
které se přemění
v srdcové kurvičky
Přečteno 562x
Tipy 9
Poslední tipující: horečka., Iva Borecká, AngelLia31, Stavák, Frr, Aiury, Mácha
Komentáře (2)
Komentujících (2)