Něžné krutosti
Natáhni duši mou
třeba až k vesmíru
zahoď mě do kouta
jako kus papíru
Utop mě v pravdě
na dně skleničky
ze šlach a svalů
nadělej mašličky
Ty si pak s grácií
zapleť do vlasů
zanech mě v půlcestě
stát bez kompasu
Strhni mi kůži
popal mě od svíce
uspořádej mi na těle
sabat čarodějnice
Tahej mě za vlasy
mý jméno zašeptej
rozkroj mě čtvrtky
potom mě zakopej
Zapal mý touhy
a nech je plát
hlavu mi klidně setni
máš - li být můj kat
Budeš hrdou pýchou
a ze srázu strmý pád
jo lepší je ztratit
nežli nemilovat
Přečteno 702x
Tipy 16
Poslední tipující: Kirsten, mirecek, René Vulkán, Poetik, Iva Husárková, bogen, MARKO, Dreamy, Fany, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)