Duše má
je plná
rozpáleného oleje
-zima mě nezebe,
teplo mě nehřeje -
Tělo mám
z oceli
a srdce je ze železa,
škrábanec se zocelí,
i když mi z podkoží
vnitřní stroj vylézá …
Mechanický
srdce tep
s ozubenými kolečky
zastaví se v okamžiku,
kdy zahlédnu její
ladnou elektrotechniku …