Věčné léto
Anotace: Zbarvené úplňkem
z vděku
usíná
k vzteku
prohryzané odhodlání
vzdorující klestí
na scestí
dunící zvěsti
chvění se třese
přílivem štěstí
po ničení
pařezu v lese
kdo se tu brání
věčnou vzpomínkou
nedotčeni vzhlížíme
váháním jeden v druhém
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, Aiury, Fany
Komentáře (4)
Komentujících (3)