V objetí prázdných stěn
zpívá prosba očí,
s prosbou dlaní,
duet
v tanci
srdcí dvou
S láskou Tvou i mou
hřej mě v usmívání
do poslední sloky
Jsi mé teplo,
které roky
v mrazu
mé nahé srdce zahřívá
Jsi oživlá
pára,
co polykáme
spolu dřív,
než zabělí se její tvar
proudíc z našich úst
a pohledů
V křižovatce dní
zpívej mi
víc
než sama
dovedu
Koza je prostě dobrá. Máš to fakt hezký. :O) ST
15.11.2016 15:26:20 | Tichá meluzína