Variace na téma Leonarda Cohena
Anotace: Na šnůře visí nahé prádlo. Je to tvá kůže lásko ? Byla jsi tak blízko, že přijal jsem pozvání n...
Na šnůře visí
nahé prádlo.
Je to tvá kůže lásko ?
Byla jsi tak blízko,
že přijal jsem
pozvání na čaj
do tvého domečku ...
Sníh voněl
plísní zimy
a mráz
čaroval na skla oken
poupata stříbrných růží
a já je chtěl svázat do pugetu
roztály,
jako mé srdce ve tvém čaji ...
Na šňůře visí
nahá kůže
je to tvé zářící tělo
do kterého jsi mne chtěla
dnešní noci polapit ?
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Frr, Iva Husárková, Cyrda
Komentáře (3)
Komentujících (3)