Život pasé
život bez ní
je opuštěný byt
koleje bez vlaků
a strom bez listí
i noci přízraků
a když slyším
to ticho křičet zase
už vím -
že všechno je to pryč -
že všechno je to pasé . . .
život bez ní
je prošlý lístek
možná do kina
já sama v dešti
když liják začíná
a když slyším
to ticho křičet zase
už vím -
že všechno je to pryč -
že všechno je to pasé . . .
život bez ní
je usazené nic
jen pírko bez peří
dům bez krbu
a hrad bez věží
a když slyším
to ticho křičet zase
už vím -
že všechno je to pryč -
že všechno je to pasé . . .
"život bez lásky
to je jen tón osamělý
ten rozbitý zvon
co hrát se neosmělí"
a chceš-li slyšet
jeho hudbu zase -
nezbývá než křičet
prosím lásko, vrať se
už nemohu
už nechci žít dál
pasé . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
...má mnoho podob kouzlí našimi životy prolíná jen ona bolet umí ta láska jediná...
18.11.2016 11:36:25 | Philogyny1