Láska
Uzrel som ju v dave.
Jej kadere plavé
posrienené snehom.
Ako hviezda kmitá
jej chôdza vlnitá
po chodníku bielom.
Vedieš ma k ľúbostným brehom
Ty, bez tváre vo mne žitá.
Přečteno 695x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, bogen, Fany, Dreamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)