Anotace: v růžích rozestláno...
posypala jsem lože své
růžemi
purpurem plátků okvětních
jež opadaly
abych v náruči
shořela jak vích
žilnatinou jejich
krev má v Tobě ...
Okvětní plátky růží
na loži krásné ženy?
Dech zas se v hrudi úží,
jsem krásně natěšený...
:-)
Líbí se mi Tvůj způsob sdílení něžných pocitů a ten nápad s odkazem...:-)
19.11.2016 23:59:05 | Kozoroh 1