Když dívám se na nebe, na noční blohu,
oblohu posypanou hvězdami,
jsem tam jen já a moje myšlení, jsme sami,
přemýšlím a obracím se k Bohu.
Jak ustát tu zodpovědnost života?
Jak nezbláznit se z toho všeho,
jak vědět, že se vším se můžu obrátit na něho?
Jak poznat, zda je moje jistota?
Nikdo ti v tomto neporadí,
musíš dát na svůj cit.
Tiše seď a sleduj měsíční svit.
Nezoufej dokud ti láska srdce hladí.
Když dívám se ti do očí,
tajemných, hnědých, blátivých,
s jiskrou, po mě dychtivých,
celý svět se kolem točí.
Už je mi to všechno jasné.
Ty si můj a já jsem tvá,
jsem tvá celá a oddaná,
Je to vše tak kouzelné a krásné...
Láska a vše, co k ní patří.
My dva spolu všechno zvládnem,
kocourek z toho vrní blahem.
Když jsme spolu, celý svět září.
Vzplanutí je čistokrevný bezEgový styk. Oba si dají vše. Realita ale po každém z vás požaduje něco jiného. Důležité taky je, aby vaše soukolí do sebe zapadalo. A eventuální písek v něm je něčí Ego, které v lásce nesmí být. 50 % úspěchu je v komunikaci. Zbytek je láska.
11.12.2016 21:06:30 | VEDz RVAHEs
Jak se nezbláznit... dobrá otázka. Láska je dost dobrý stimul. Moc hezké. :-))
20.11.2016 12:14:16 | Iva Husárková