Zastav se lásko a zavři oči
Zkus se mnou cítit jak svět se s námi točí
Můžeme spolu vykročit do života
Ruku v ruce a v okovaných botách.
Budeme hledat své štěstí spolu
Ta cesta povede nahoru a dolů
Snad se k ní připojí i další stopy
Jedny či vícero malinké boty.
A až první z nás dojde k cíli
Starý a šťastný jak dobře jsme žili
Druhý mu s něhou pohladí vlásky
Klidný a Vděčný za život plný lásky