Zavři oči, lásko
Zkus nastartovat
Velký Vůz
a vezmi nás za hranice
gravitace
Vezmi nás tam, kde se rodí
sny a blues,
kde poslední jednorožec
není sám,
kde to jak by všechno znám
Ukážeš mi svoje místa
plná slunce
a nekonečných horizontů
Vezmi nás tam,
kde nestojíme
frontu na čas
a na štěstí,
kde cikánky z dlaně
nevěští
polopravdy pro každého
Vezmi nás tam,
kde do nového dne
mám vlasy rozčesané
Tvými dlaněmi,
kde místo stěn
je opar popsán
naivními básněmi
Kde jsme rovnicí
o lásce na druhou …
Zavři oči, lásko
Stuhou z našich hlasů
do vlasů mi vpleteš
svoje sny
A budeš Já a Já zas Ty