Daruji
Daruji ti své tělo,
tu schránku cenou.
Dám ti svou duší,
plnou života co mi tak sluší.
Tu máš bilý květ
v nemž ukrytý je celý svět.
Dám ti pulku nebo celé své srdce,
které bylo ukryto zapomnění.
Přináším ti myšlenky
po kterých toužíš.
Které zatmívají tvou mysl,
jako papír s písmenky.
Na tu všechno máš,
moc toho není
a však doufám že to dobře uschováš...
Komentáře (2)
Komentujících (2)