Šťastný jsem...
Anotace: Objímám tě s polibky :)
Šťastný jsem,
že v pořádku jsi.
Není to sen,
leč realita pod nebesy.
Květinu ti nesu,
s úsměvem ji přijímáš.
Taneček na plesu,
semnou si užíváš.
Pak večer jídlo,
spolu u krbu jíme.
Na lůžku se povedlo,
že nyní opět sníme.
Ráno šťastný jsem,
že v pořádku jsi.
Máme další den,
také jistě překrásný.
Komentáře (0)