Anotace: Já jsem vítr a ty budeš tma hvězdami posetá, oblohou se zrcadlí ta naše hra a duše nespoutaná. Náš surf a diagnóza F, v šedým moři svítí zlatá žíla, k čemu jsou terapie? tady život na síle nabírá...
Jedem spolu dál
surfový prkno
skvěle klouže
Víš já se tě nejdřív
trochu bál
ale teď ruku svou
za tebou do vln
bych klidně dal
Tam ve víru lásky
procítěný
diagnózou F
v nás živený
Kdo nám vlastně rozumí?
Kdo nám to jednou vysvětlí?
celý svět bez naděje se topí
inzerát na lásku všude lepí
a já se chci smát
Ty budeš asi normální
Tobě strach vůbec nebrání
žít naplno dál
Ty budeš asi morální
pro svoje vzácný poznání
že touhy nespoutáš
Tam ve víru lásky
procítěný
diagnózou F
v nás živený
Město usíná
ze skal voláš
vlny už vřou
do lůna svého
ke zrození zvou
Já jsem vítr a ty budeš tma
hvězdami posetá
oblohou se zrcadlí
ta naše hra
a duše nespoutaná
Náš surf a diagnóza F
v šedým moři
svítí zlatá žíla
k čemu jsou terapie?
tady život na síle nabírá
Ostrý útes z dáli se blíží
a maják právě zhasl
možná život náš na chvíli se ztiší
ale já milovat tě budu napořád
milovat tě budu napořád
Tam ve víru lásky
procítěný
diagnózou F
v nás živený
(Hanuš Šparlinek, 26.11.1016)
mate to krasny:-)) toš ST :-))
Vydařené:-)
26.11.2016 11:05:44 | Tvořilka Lenka