Na prahu
ty´s otevřel mi
tvé oči pozvaly mne dál
já stála na prahu
tehdy netečně
ty cítil ses zbytečně . . .
copak nechápeš
že mám tě doopravdy rád?
a tvůj hlas topil se
tvé dno bylo na dosah . . .
s mým srdcem však
zůstali jsme tenkrát
stát
na prahu . . .
a bez doteku tak . . .
vzpomínám
na den
kdy to tvé
bylo mi napospas vydané
a zcela bez zábran
jen
pro mne
hořelo
dokořán . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Lámeš mi srdce, jako se lomí paprsek světla v křišťálu, chtěla bych líbat ty ruce, aby už po jaru, nikdy nepřišla zima bezcitná a nekonečná, protože jsi prima slečna... nádherné fakt. ST. :-)
28.11.2016 05:56:36 | Iva Husárková