Láska
Srdce mi svírá železná páska
Neni to nemoc, je to k tobe láska
Ty jsi láska má
Jen o tobe se mi stále zdá
Jseš se mnou ve dne v noci
Jsem celý, v zajetí tvé kouzelné moci
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)